PRIČAMO O NJEZI TIJELA

U ponedjeljak, 12. veljače 2024.godine u prostorijama Udruge Nada imali smo jedinstveni razgovor o njezi tijela, koji je Udruga Nada organizirala u suradnji s Freya Health & Beauty salonom.

U svijetu koji nas stalno potiče na težnju ka savršenstvu, lako je povjerovati u zabludu da zdrava i njegovana koža zahtijeva velika ulaganja. Međutim, istina je puno jednostavnija. Tijekom našeg susreta, članovi Udruge Nada i predstavnici Freya Health & Beauty salona podijelit će s vama ključne informacije i savjete, demonstrirajući da je kvalitetna njega dostupna i ostvariva za svakoga.

Razgovarali smo o:

  • Važnosti prilagođene dnevne njege kože,
  • Jednostavnim rutinama njege koje su efikasne i ekonomične,
  • Raščišćavanju uobičajenih zabluda o industriji ljepote,
  • Kako odabrati adekvatne proizvode za vaš tip kože.

Naša misija je potaknuti vas da preuzmete brigu o svojoj koži, osvijestiti koliko je zdrava koža bitna, i pokazati da njegovan izgled ne podrazumijeva nužno visoke troškove. Njegovanost počinje sa razumijevanjem i pravilnom brigom o sebi, što direktno utječe na bolje opće stanje i dobrobit.

Pravilna njega tijela može biti jednostavna, dostupna svima i prije svega – usmjerena na zdravlje.

Hvala svima na dolasku, hvala Freya Health & Beauty na vrlo jednostavnom prikazu na što trebamo obratiti pažnju te zašto je bitno njegovati kožu.

Udruga žena operiranih dojki NADA-RIJEKA je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Copyright © 2022 Nada-Udruga žena operiranih dojki Rijeka