Predavanje Prevencija raka dojke u suorganizaciji Rotary kluba Rijeka "Novi val" i Udruge Nada - Rijeka

Listopad mjesec u koji se obilježava kao mjesec roze vrpce, odnosno Međunarodni mjesec borbe protiv raka dojke. Brojnim aktivnostima u listopadu javnosti se ukazuje na važnost preventivnih mjera i samopregledu dojke, jer rano otkrivanje raka dojke poboljšava mogućnost liječenja i doprinosi boljoj kvaliteti života oboljelih.

Dr. Emina Grgurević Dujmić, specijalistica radiologije i ravnateljica Doma zdravlja Primorsko-županije

Miranda Zakarija, predsjednica Udruge Nada

Tina Matovina Trbojević predsjednica Rotary Cluba „Novi Val”

Jesensku večer 10.10. proveli smo u društvu dr. Emine Grgurević Dujmić, specijalistice radiologije i ravnateljice Doma zdravlja Primorsko-županije, koja je prenijela znanje i važnosti o prevenciji raka dojke. Predavanje “Prevencija raka dojke” u suorganizaciji Rotary kluba Rijeka Novi val i Udruga Nada – Rijeka, okupilo je mnoge mlade ljude koji su ovim putem imali priliku svjedočiti iskustvu dr. Grgurević Dujmić u području radiologije i zdravstvene skrbi te usvojiti njezino stručno znanje o važnosti prevencije, redovitih pregleda i novih tehnologija u otkrivanju raka dojke. Uvodnom riječju, prisutne su pozdravile Miranda Zakarija, predsjednica Udruge Nada i predsjednica Rotary Cluba „Novi Val” Tina Matovina Trbojević. Zahvaljujemo Rotary Club Lošinj i Rotary Club Rijeka na dolasku i druženju.

Udruga žena operiranih dojki NADA-RIJEKA je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Copyright © 2022 Nada-Udruga žena operiranih dojki Rijeka