Dostupnost manualne limfne drenaže u Primorsko-goranskoj županiji

Udruga žena operiranih dojki “Nada”- Rijeka zaprimila je mnogobrojne upite žena o dostupnosti manualne limfne drenaže u Primorsko-goranskoj županiji.
Ovim putem obaviještavamo širu javnost da je Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje ugovorio provođenje postupka manualne limfne drenaže – FT029 sa određenim partnerima na području Primorsko-goranske županije.
Dakle, onkološkim bolesnicima prema preporuci liječnika fizijatra, a na teret Zavoda, dostupna je manualna limfna drenaža – FT029 u Primorsko-goranskoj županiji u određenim ustanovama.
Napominjemo da Udruga “Nada”-Rijeka, u svojim prostorijama, na adresi Milana Smokvine Tvrdog 5/1, 51000 Rijeka, za svoje članice u sklopu projekta “Vježbam s Nadom”, provodi postoperativne vježbe i prema potrebi, manualnu limfnu drenažu, bandažu pod stručnim vodstvom ovlaštenog fizioterapeuta.

PARTNERI NA PODRUČJU PGŽ SA KOJIMA JE HZZO UGOVORIO PROVOĐENJE POSTUPKA MANUELNE LIMFNE DRENAŽE
  • Klinički bolnički centar Rijeka, Krešimirova 42, 51000 Rijeka,
  • Županijska specijalna bolnica – Insula, Kampor 224, 51280 Rab,
  • Klinika za ortopediju Lovran, Šetalište Maršala Tita 1, 51415 Lovran,
  • Lječilište Veli Lošinj, Pod javori 27, 51551 Veli Lošinj,
  • Specijalna bolnica Thalassotherapia Crikvenica, Gajevo šetalište 21, 51260 Crikvenica
  • Dom zdravlja Primorsko-goranske županije, Krešimirova 52/a, 51000 Rijeka.

Udruga žena operiranih dojki NADA-RIJEKA je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Copyright © 2022 Nada-Udruga žena operiranih dojki Rijeka