KONCERT "PJESMOM ZA NADU"

Tradicionalno u listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, Udruga Nada-Rijeka organizira koncert “Pjesmom za Nadu” . Bilo je tako i 19. listopada 2022.g. u HKD-u na Sušaku.
Ispunila se dvorana pozitivne energije, nasmijanih lica i sve je bilo na svom mjestu.

Pozornica HKD-a na Sušaku zasjala je decentnim ukrasima izrađenim u radionici “Ruke Nade”. Miranda Zakarija, predsjednica udruge “Nada”, prigodnim govorom pozdravila je sve prisutne i zahvalila im se na njihovom dolasku i podršci.

Program koncerta vodio je Dražen Turina Šajeta u zabavnom, blago sarkastičnom tonu, ali nadasve profesionalno. Mario Lipovšek Battifiaca svojim predivnim glasom otvorio je koncert nizom svojih poznatih pjesama u prepoznatljivom čakavskom izričaju. Veselo, razigrano, stihovi koji bude žive slike našeg kraja.
Božidarka Mateja Čerina, ženski vokalni sastav Luštrin te klapa Luka pod vodsvom maestra Andreja Babiča, naprosto su oduševile publiku. Svaku skladbu, razdragana publika ispratila pljeskom i u taktu.
A na kraju najbolji od najboljeg, Dražen Turina Šajeta i preljepa Niki na gitari.

Večer je protekla u trenu, jer sve što je lijepo kratko traje….

Udruga žena operiranih dojki NADA-RIJEKA je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Copyright © 2022 Nada-Udruga žena operiranih dojki Rijeka