Održan tradicionalni koncert “Pjesmom za Nadu”: Nastupili Battifiaca, Božidarka Matija Čerina, Ženska klapa Luka, Luštrin...

Udruga žena operiranih dojki Nada – Rijeka i ove je godine, u srijedu 19. listopada s početkom u 19 sati, organizirala tradicionalni humanitarni koncert “Pjesmom za Nadu”. Pred prepunom dvoranom Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku nastupili su:  Marija Battifiace, Božidarka Matije Čerina, ženska klapa Luka i ženski vokalni sastav Luštrin iz Kostrene, koje vodi Andrej Babić te Dražen Turine Šajeta kao voditelj.

Cilj ovogodišnje akcije je prikupljanje sredstava za rad Udruge Nada – Rijeka, koja ima misiju kroz svoj rad okupiti, educirati i pružiti psihološku, pravnu, logističku, humanitarnu pomoć i fizioterapiju što većem broju žena oboljelih i liječenih od raka dojke, kao i njihovim obiteljima i drugim zainteresiranim osobama.

Upravo zbog toga što oboljele žene imaju potrebu za psiholozima, fizioterapeutima, raznim medicinskim vježbama, ove smo godine odlučili prikupljena sredstva usmjeriti u rad naše Udruge.

Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u realizaciji ovogodišnjeg koncerta, kao i svima koji su na bilo koji način pomogli rad Udruge u 26 godina njezina postojanja.

Od srca se zahvaljujemo i izvođačima koji su ove godine sudjelovali na koncertu o kome se u cijelom gradu priča. Bilo je puno smijeha,ugodnih zvukova i dobre energije te prepuna dvorana raspjevanih lica. Uistinu čarobno veče.

Udruga žena operiranih dojki NADA-RIJEKA je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Copyright © 2022 Nada-Udruga žena operiranih dojki Rijeka